BikeSpot
Live it, Love it, Ride it.

Service & Repairs

Voor het onderhoud van je scooter, het repareren van defecte onderdelen, of het herstellen van schade na een ongeval ben je bij BikeSpot aan het goede adres. 


Onderhoud

Ook je scooter heeft af en toe een beetje liefde nodig, vandaar dat de fabrikant een zogenoemd "periodiek onderhoudsschema" samenstelt. Hierin staat aangeduid bij welke kilometerstanden een onderhoudsbeurt uitgevoerd dient te worden. Dit om de onderdelen van het voertuig en het motorblok, te inspecteren/smeren/repareren en/of af te stellen. En wanneer nodig, te vervangen. Dit voordat deze zich tot een defect en/of mogelijk andere defecten ontwikkelen. Het onderhouden van je voertuig verlengt de levensduur, en bevordert het comfort en de ervaring tijdens het rijden.  

Neem gerust contact op voor een afspraak! 

Of wanneer je een vraag hebt over de onderhoudsbeurt. 


Reparatie

Wanneer je voertuig een defect vertoont of niet naar jou wens functioneert, kunnen wij deze bij BikeSpot voor je repareren.  Wij hanteren hoge eisen, en werken met producten en gereedschappen van vooraanstaande kwaliteit. Zo weet je zeker dat er goed voor jouw voertuig gezorgd word. Bij BikeSpot gaan we tot het uiterste om jou altijd zo spoedig mogelijk van dienst te zijn, zodat je weer snel de weg op kan.  Ook kun je bij BikeSpot terecht wanneer je een WOK-Melding hebt, en de scooter opnieuw gekeurd moet worden bij de daarvoor bestemde instantie. (RDW/DIV)

Tijdens de uit te voeren reparaties, behouden wij nauw contact met onze klanten, zodat zij niet voor verassingen komen te staan. Heb je geen technische kennins? Geen probleem, bij BikeSpot nemen wij ons rustig de tijd om jou vragen te beantwoorden, over hoe een defect ontstaat, hoe we het verhelpen, en hoe eventuele defecten in de toekomst voorkomen kunnen worden. Ook ontvang je van ons beeldmateriaal tijdens de reparatie, zo betrekt BikeSpot zijn klanten in het gehele proces. 

Neem gerust contact op voor een afspraak!

Of wanneer je een vraag hebt over een reparatie. 


Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig staat BikeSpot klaar voor je. Wij kunnen in het geval van schade; 

- Het voertuig ophalen wanneer deze niet meer verplaatsbaar is.

- Een schadeofferte maken voor de verzekeraar.

- Herstellen van motorschade en of technische defecten.

- Herstellen van lak- en/of plaatwerk-schade.

-  Herstellen van schade aan accessoires. 

Neem gerust contact op voor een afspraak/schadeofferte!

Of wanneer je een vraag hebt over het herstellen van schade. 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram